Verstoppertje met Google, of niet?

....8 ,9 ,10...wie niet weg is wordt gezien!

Sprekend Liset! T.a.v. de directie of bedrijfsleiding. Als ik post krijg wat zo geadresseerd is lach ik me rot.Net als om het mailtje: ‘ contact houden met uw medewerkers tijdens het thuiswerken’ . Degene die mij dit stuurt is er waarschijnlijk niet van op de hoogte, maar ik sta ingeschreven als ‘Eenmanszaak’. En in mijn geval betekent dat ook letterlijk één man, vrouw bedoel ik.

De directeur als administratief medewerkster

Dus; directeur, bedrijfsleider, secretaresse, administratief medewerkster, tekstschrijver, facilitair manager, hr-medewerkster, ik ben het allemaal. En met veel plezier! Wel ontbreekt er nog een functie ; online marketeer. Om de diensten die ik aanbied met mijn bedrijf onder de aandacht van mijn doelgroep te brengen. Want zoals iedereen heb ook ik zwakke punten en bij mij is dat het promoten van mijzelf. Dat vind ik zó vervelend. Maar ja, nodig is het wel als ik aan het werk wil blijven, dat snap ik heel goed.

Online marketing

Gelukkig is een vacature uitzetten voor deze functie niet nodig, dankzij mijn dochter. Als online marketeer weet zij precies wat ik nodig heb. Dus toen ze afgelopen weekend over was uit Amsterdam stelde ze voor om even samen naar mijn website te kijken. Nou leuk! Ze gaf me tips om deze met kleine aanpassingen beter op de kaart te zetten. En leerde me een aantal trucjes om goed gevonden te worden door Google. Ik dacht altijd dat wat je ook deed, Google alles al wist, maar dat bleek dus niet helemaal het geval. Ook voor het schrijven van mijn blog gaf ze me wat mee en dit heb ik direct toegepast in dit exemplaar. Benieuwd of ze jullie als lezers zijn opgevallen, maar net zo nieuwsgierig ben ik naar Google. Zouden ze me al gevonden hebben?

Geplaatst op 10 sep. 2021

Terug naar alle blog-items