Wie is Liset

Eerlijk is eerlijk, ik schrijf liever vóór u dan over mij. 


Maar omdat ik snap dat u wilt weten wie er voor u gaat schrijven of spreken, zal ik mezelf toch even kort introduceren.


Liset dus, getrouwd en trotse moeder van een volwassen zoon en dochter. Daarnaast een soort van roedelleider in de ogen van onze labrador Mo. We wonen in Wildervank, heerlijk aan het water. Ik vind het belangrijk om gezond te leven; verantwoord eten, maar ook veel bewegen. Samen met Mo loop ik dan ook gemiddeld anderhalf uur, verdeeld over de dag. Daarnaast fiets ik graag en beoefen ik yoga, een heerlijke manier om mijn hoofd af en toe leeg te krijgen! 


Begin 2021 besloot ik dat ik genoeg werkervaring had opgedaan om voor mezelf te beginnen. Ik ben secretaresse en met mijn bedrijf richt ik mij voornamelijk op het schrijven en redigeren van teksten. Dit omdat ik een passie heb voor taal; ik vind het altijd een leuke uitdaging om te spelen met woorden en zo een bepaalde boodschap kracht bij te zetten. Serieus als het moet, met humor als het kan, maar altijd passend bij de kern van het verhaal. Een mooie aanvulling op het schrijven vind ik het spreken en daarmee bedoel ik het spreken op uitvaarten. Ik haal er veel voldoening uit om dit op een manier te doen waardoor nabestaanden met een goed gevoel op de plechtigheid terugkijken. 


Dit was in het kort Liset, klik voor meer info over mijn werkzaamheden op de buttons bovenaan deze pagina. Graag persoonlijk kennismaken? Ook dat kan! 


Bel, app of mail me dan voor een afspraak:
Telefoon: 06 – 30 25 91 71
Mail: sprekendliset@gmail.com