Bloggen

Nieuwe samenwerking

Begin dit jaar kreeg ik een telefoontje van Yolanda, een oud-collega: “Liset, ik ben gevraagd om te bloggen over de bouw van ons ecologisch passiefhuis, vind je het leuk om dit samen met mij te doen?”. Poeh, bloggen, dat had ik nog nooit gedaan.

Geïnteresseerde websitebezoekers

‘Maar hé, waarom ook niet, want wat kan er fout gaan?’, was mijn volgende gedachte. Leuk om weer samen te werken met juist deze oud-collega. Dus we gingen ervoor en o, wat leverde het veel positieve energie op! Helemaal toen we zagen dat het aantal websitebezoekers toenam. Een groeiend aantal lezers volgde geïnteresseerd de bouw van het huis.

Al doende leer ik

Van bouwprocessen had ik totaal geen kaas gegeten, en al helemaal niet van ecologisch passiefbouwen, maar al schrijvende leerde ik er steeds meer over. Met veel plezier heb ik het hele proces gevolgd.

Aan alles komt een einde

Het ecologisch passiefhuis staat er inmiddels en ik kan zeggen dat het erg mooi is geworden. Dit betekent wél dat de blog niet meer wekelijks verschijnt. Jammer, niet in de laatste plaats vanwege de samenwerking met Yolanda, inmiddels een leuke vriendin.

Het einde van het één luidt het begin van iets anders in..

Maar dan, een appje van Yolanda: ”Liset, zullen we eens sparren over een nieuwe blog?” Ze is in oktober gestart met haar eigen bedrijf, Yolanda de Bruin coaching. Eén van de diensten die ze gaat aanbieden is het coachen bij stoppen met roken. En dat dit leuke stof voor een blog oplevert staat voor ons als een paal boven water!

Geplaatst op 23 dec. 2021

Terug naar alle blog-items